domingo, 20 de noviembre de 2016

RESUM JORNADA BARÇA - LLEVANT

El futbol té aquestes coses, quan comença una jornada de Lliga i tot sembla possible, veus que et pots col·locar líder en solitari de la primera divisió (Futbol Club Barcelona), i que pots allargar la distància amb els teus perseguidors en segona (Llevant UE), doncs en un obrir i tancar els ulls, tot es pot girar.

L’empat del Barça encara que possible no era esperable. Després de la jornada FIFA i la baixa de Suárez i de darrera hora de Messi, no presagiava res bo, i quan veus que el teu rival planta 5 defenses i te 11 jugadors tancats a la seva àrea, ja saps que no ho tindràs fàcil, i si a la porteria hi és Kameni, més del mateix. Empat i a fixar-se en el comiat del Calderón dels derbis. I allí? L’esperat. Es veren dos equips, que al igual que el Barça no estan ni de bon tros al seu millor nivell, un Atlético tou, i un Madrid molt simple, i en aquest espectacle futbolístic (ironia) que apareix: la flor al cul del Madrid. Cal admetreu, els blancs son un equip que quan val maldades sempre surten endavant, que quan no juguen res, sempre treuen el partit, i Cristiano Ronaldo cada cop sembla més aquell Raúl (però amb menys qualitat que el madrileny) que es col·locava en el lloc just en el moment exacte per empentar la pilota, quan no van les cames, és l’opció més indicada. Un rebot, un penal, i un toquet, 0-3 i cap a casa i més líders.


En quant a segona, el Llevant visitava el Tartiere, s’enfrontava a un Oviedo en posicions de promoció d’ascens en un partit complicat pel rival i la dinàmica dels granotes. Durant l’enfrontament, el Llevant tornà a demostrar carències, encara que generà més ocasions de gol que en tots els partits anteriors i a prop estigué de fer més d’un gol. Es tornà a evidenciar que Espinosa al igual que Barkero en el seu moment, és l’eix que vertebra el joc, el que sap fer la passada que trenque línies, però, ahir, 5 minutets només per al de Talavera. L’Oviedo va saber aprofitar dos errors defensius per fer dos gols, un dels del retornat Michu. El Llevant segueix líder i amb distància gràcies a la feina feta a l’inici de la lliga. Però és un toc d’avis pel club d’Orriols.

No hay comentarios:

Publicar un comentario