sábado, 19 de noviembre de 2016

CRÒNICA EN CALENT: A FALTA DE MESSI, KAMENI GUANYA EN EL JOC DEL TEMPS

Empat a res, aquesta temporada les decepcions a les Corts s’estan repetint massa sovint. Al igual que el Madrid amb els equips de groc, els blanc i blaus ens tenen agafada la mesura (i la setmana que ve a Anoeta). La història d’avui no ha sigut la que els culers desitjaven, ni els noms propis que han sortit ho fan pel que somiaven. A les 4 els núvols han començat a obscurir el cel i el Camp Nou i el futbol que allí es veu, s’ha apagat.

Quan un partit del Barça comença amb la noticia de que Messi no hi serà sobre el verd, saps que alguna cosa no va anar bé. Quan necessites algú que desequilibri i només tens a un Neymar que amb el Barça fa mesos que no llueix. Quan el teu davanter centre, aquell que ha de fer els gols, és un futbolista que encara no ha mullat de cara a porteria. Quan en front, tens un vell conegut, que tantes nits t’ha fotut els somnis com Kameni. Quan vens d’una jornada de seleccions i necessites confiar en el teu fons d’armari. Quan passen totes aquestes coses, la llum s’apaga.

La primera meitat ha estat un 0 a l’esquerra, ni ocasions ni interès. 10 minuts intensos i a partir d’aquest moment, res. Molts pensàvem: aquí Messi fotria 4 o 5 passades de les seves i faríem algun gol. Però no, no ha passat res. Un Neymar desencertat. Un Alcacer perdut. Un mig del cap parat. L’únic que pareixia intentar-ho amb ganes era Sergi Roberto, que després de uns partits fluixos avui ha tornat a ser el mateixa, quan el partit li permet atacar, es sent com a casa.

A la segona, el partit ha seguit del mateix camí, fins als darrers minuts. La entrada de André Gomes ha servit de revulsiu i el Barça a començat a atacar. Llavors, quan pareixia que el gol podia caure, amb Piqué fent de Piquembauer, ha aparegut Kameni. Neymar somiarà avui amb ell. El partit s’ha convertit en un tots contra Kameni i en l’únic moment on s’ha aconseguit, l’àrbitre s’ha fotut en mig, anul·lant un gol legal a Piqué. Al final 0-0 ha pensar en el Celtic i esperem que el equip millore.

PD1: Les pèrdues constants de temps són ja una costum al futbol, però una costum que deuria desaparèixer. Perden temps? Doncs s’afegeix exactament el temps perdut. Encara que tots sabem de que opina la FIFA de la tecnologia al Futbol.  

PD2: No vull ser pesat però, no és el primer cop que aquest equip és veu espès i amb falta d’idees. Luis Enrique s’ho ha de fer mirar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario