domingo, 6 de noviembre de 2016

Lluita a mort

Trobadores i comediants, benvingudes a la partida dels invicibles, de sons sords a oides alïenes, de punys tancats front un vent que els travessa, de raons perdudes dins un gran diccionari.

- Colom, respon? - Silenci
- Lliri? - Mut
- Verd? - Callat
- Núbol? - Res

El joc comença i anem sols, som oques tirant els daus en una partida de partxis, no ens sabem la partitura i el concert no marxa, fa olor a mort al barri dels silenciats.

Les nostres llàgrimes els fan riure, alimenten els dimonis del seu cor, perverteixeb el seu cervell, i exciten la seva polla. Quant més durarà la broma?

Esperem per esperar algo inesperable dintre de l'esperança, aquesta no és l'espera dels que no s'aturaràn, és el temps qye passem asseguts a Sants esperant l'Euromed, sempre amb retard, esgotats poc a poc.

Ha arribat l'hora, el "game over" encara no ha sortit, aquesta història te escena post crèdits i tothom està atent, la película no ha acabat bé, però hi haurà segona part.


Ja a la venda, el llibre Violeta: Poemes i Històries: http://m.casadellibro.com/ebook-violeta---poemes-i-histories-ebook/9788483266038/4703898

No hay comentarios:

Publicar un comentario