lunes, 22 de agosto de 2016

#CrònicaLlevant Jornada 1 - Numància

LLUITA EN EL CAMP I UN ÀRBITRE A LA SEUA

Los Pajaritos va ser el darrer estadi que va xafar l’actual tècnic del Llevant Juan Ramón López Muñiz com a futbolista professional, i és l’estadi on s’ha estrenat com a entrenador del primer equip granota. El dia pareixia perfecte, el clima en Numància pareixia que sabia que anava a rebre la visita dels valencians i la calor va acompanyar durant tot el partit, la gespa estava en bones condicions i els jugadors granotes estaven més que motivats per al partit.

L’equip granota es presentà en Soria amb Remiro en la porteria, la baixa de Raúl en la porteria l’empentava a ser el porter titular, malgrat la seva joventut és un porter de garanties i amb molta projecció. A la defensa, el capità Pedro López al lateral dret, Chema (ex del Alcorcón) i Postigo (ex del Spezia) a l’eix de la defensa, i a l’esquerra, Toño. Al mig del camp, un doble pivot amb Verza, un dels que ha de fer una passa endavant aquesta temporada, i Natxo Insa, el de Cocentaina, arriba del Alcorcón amb la intenció de convertir-se amb aquest migcampista amb arribada que necessitava el Llevant. Però si un tipus de futbolista necessitava el Llevant, és el mitja punta, des de Barkero, aquesta posició havia quedat verge i Javi Espinosa encaixa a la perfecció, a pesar que també hi pot jugar a una de les bandes. A l’altra banda, el comandante dels grauers, el jugador desitjat per mitja primera divisió, José Luis Morales, ha de ser la una de les claus aquesta temporada. Al davant, la parella de la pretemporada, Rafael Martins, el portuguès que torna de la cessió al Moreirense i s’ha quedat amb la posició de davanter per davant de Deyverson, cedit al Alavés; i al seu costat, el jugador de la pedrera Roger Martí també torna aquesta temporada després d’un any cedit al Valladolid, amb la intenció de quedar-s’hi i convertir-se en un dels millors 9 de la història granota.

Aquest equip s’enfrontava a un Numancia, amb Arrasate, ex tècnic de la Reial Societat com a entrenador, amb una alineació formada per Munir a la porteria, Unai Medina, Regalón, Callens i Valcarce a la defensa, Iñigo Pérez, Álvarez, Mateu (de la pedrera granota Valcarce , Ruiz de Galarreta i Capilla al mig del camp i al davant, Jairo.

Poc ambient en Los Pajaritos al inici del partit, i a partir de ahi: GROGA!. Un cop i un altra, l’àrbitre Pablo González Fuertes cada cop que xiulava falta, treia una groga, sobretot si anaven de blau. Verza? Groga, Martins? Groga (Aquesta era molt clara), Toño? Groga. Al marge de les targetes, fortalesa defensiva dels granotes però mancances alhora de l’atac i la combinació dalt. Els del mig molt imprecisos, i arribant tard en defensa. No obstant, tant Rafael com Roger no s’han aturat en cap moment i Morales, quan ha aparegut, s’ha vist la seva qualitat. Empat a 0 i al descans.

La segona meitat canviem de paraula, de “Groga” a “Roja”. Toño, tu altre cop? ROJA! Tal? ROJA! Tú acabés d’entrar? ROJA!. I mentre l’àrbitre feia el seu particular partit, han aparegut Campaña i Jason en escena i s’ha fet la llum. Jugada iniciada per Campaña cap a Espinosa, que controla veu sol a Jason entrant per la banda i primer gol de la temporada. El jugador cedit la temporada passada al Albacete a revolucionat l’equip, i malgrat que la expulsió de Toño ha arribat just després del gol, l’equip ha aguantat bé i fins i tot, s’ha apropat de tant en tant. Amb la superioritat numèrica, el Llevant ha tingut més espais a la contra i Remiro ja no necessitava intervenir tant.
Primer partit de la temporada i primera victòria. Un partit mostra de la lluita que tindrà aquest equip durant tota la temporada. #AmuntGranotes #MatxoLlevant

No hay comentarios:

Publicar un comentario