martes, 13 de diciembre de 2016

FA(O)LLES AMB ELS REIS MAGS 🔥 #NiReiNiPor

Un vespre de Nadal tot acabarà, tot sol acabar al Nadal. Els mayes van predir que el mon acabaria el 21 de Desembre (no es ben be Nadal, però, les llums il·luminen ja els carrers del mon occidental (terme fastigós) i les nadales ressonen per tot el Corte Inglés de Plaça Catalunya, del carrer Colón, o en qualsevol dels llocs on trobem aquelles edificacions pròpies d’obres de Valle-Inclán. L’any també acaba al Nadal, o com a mínim, dintre d’aquest calendari nostre tan peculiar amb tants sants follant entre setmana i tants cures gitant-se amb xiquets els diumenges. També la nit comença a fer-se enrere donant pas cada cop, a més llum, fins Juny, esperar i lluitar en nits eternes contra els monstres que habiten els carrers i places dels nostres barris en busca de gresca. La fi de la dieta, que amb tanta estima portàvem escrita a una gran pedra gris, com si de 10 manaments es tractés i que, al veure el torró, o els bombons, enviem a la merda el catolicisme i ens convertim en pecadors d’un dels pecats d’aquets divertits com és la gola (si, la luxúria és millor, PRACTIQUEU-LA).

Son uns practicants d’aquell altre pecat capital, aquell que tant ens agrada i tan reprimit està, la luxúria inunda les nostres vides, i per A o per B, sempre hi ha qui et censura, qui reprimeix que es parli de sexe i que es folli (sobretot son aquells que parlava abans que es giten amb xiquets els diumenges després de missa de 12). Però hi ha un grup, com si d’una aldea gala es tractés, que resisteixen, son intemporals, han sobreviscut més del que, una història lògica els hauria permès, i follen, follen com conills, follen entre ells i cada cop son més. I dir-li's res, es pecat, delicte i immoralitat. I riure’t d’ells és censurable. Fins i tot cagar mentre els tens al cap és moralment reprovable segons alguns! El foc purifica, o això ens venen per a Falles o Sant Joan, llavors, cremar una foto, no purifica? Potser els purifica o ens allibera a nosaltres d’una càrrega d’odi diabòlic que ens inunda. Jo vull ser lliure, lliure d’aquest diable que s’ha instal·lat dintre del meu cos i em diu que un cap de govern ha de ser elegit pel poble i no per la polla d’algú.  Vull curar-me d’aquesta malaltia que va pensar bajanades com que, és pitjor assassinar xiquets a Síria o al barri de Vallecas fruit de la desnutrició que fer càntics contra algú o alguns.


Dona igual el que jo digui, seguiran fent dia si i dia també, mentre tothom calla, alguns col·laboren amb ells netejant així la seva ànima patriòtica, però sabeu que? El dia 6 quan ens vinguin a casa els seus parents de l’orient, aquells amb qui negocien amb armes, penseu una cosa, amb una televisió 4K, les explosions a Alep, es veuran genial.



Ja prou tonteries si us plau. Deixeu-nos follar tan tranquils com folleu vosaltres als vostres palaus. I si ens agrada follar amb la calor de fotos cremades, us aguanteu. I si el problema es que voleu participar en la vida quotidiana de la gent normal, ja sabeu, abdiqueu i fem tots una orgia. #NiReiNiPor

No hay comentarios:

Publicar un comentario